Reclamepanelen & Etalagebelettering


Kwaliteiten van de kleeffolie

3M 100

Deze high-performance Premium Cast film zijn een reeks gekleurde films die speciaal zijn ontwikkeld om contour te snijden via de snijplotter. De film serie is verkrijgbaar in 170 kleuren, waaronder 50 metallic tinten. Serie 100 films hebben een zeer goede vervormbaarheid voor toepassing op vlakke of gebogen oppervlakken, met of zonder klinknagels. Ze zijn bij uitstek geschikt voor eenvoudig snijden van kleine letters of complexe grafische afbeeldingen. Door de kleurloze lijm past dit materiaal perfect voor gebruik op ramen of andere transparante substraten.
Aanbreng temperatuur +8°C.

3M 80

Deze uitstekende cast films zijn een reeks gekleurde films die speciaal zijn ontwikkeld om contour te snijden via de snijplotter. De film serie 80 is verkrijgbaar in 84 kleuren waaronder 8 metallic tinten. Series 80 films hebben een goede vervormbaarheid voor toepassing op vlakke of gebogen oppervlakken, met of zonder rivets. Deze folie is uitstekend geschikt voor eenvoudig snijden van kleine letters of complexe grafische afbeeldingen.
Aanbreng temperatuur +8°C.

3M 50

Deze polymeer gekalanderde film is een reeks gekleurde films, verkrijgbaar in 60 kleuren.
Aanbreng temperatuur +8°C.

3M 30

Deze monomeer gekalanderde films zijn een reeks van 39 glanzende en 35 matte gekleurde films die speciaal zijn ontwikkeld om contour te snijden via de snijplotter.
Aanbreng temperatuur +10°C.

MACal 9800 Pro

Gekalandreerde polymeer vinyl kleeffolie. De MACtac MACal 9800 Pro serie is een kleeffolie van hoge kwaliteit en dimensioneel stabiel. Geschikt voor duurzame binnen- en buitentoepassingen, voor voertuigbelettering, raambelettering, bewegwijzering, reclameborden.
Kleur- en weerbestendig.
Temperatuurbereik van -40°C tot 90 °C.
De levensduur van de folies bedraagt:

  • 8 jaar voor zwart/wit
  • 7 jaar voor kleuren
  • 5 jaar voor metallics

MACal 8900Pro

Gekalandreerde PVC-kleeffolie. De MACtac MACal 8900 Pro serie is een gekalandreerde zachte PVC-kleeffolie met semi permanente lijmlaag, met een zeer goede stabiliteit. Geschikt voor duurzame binnen- en buitentoepassingen, beursstanden, raambelettering, bewegwijzering, reclameborden. Deze folie kan van de meeste ondergrondenverwijderd worden zonder lijmresten na te laten, dit tot 2 jaar na opkleven.
Kleur- en weerbestendig.
Temperatuurbereik van -40°C tot 90 °C.
De levensduur van de folies bedraagt:

  • 4 jaar voor zwart/wit
  • 3 jaar voor kleuren en metallics